Klaar voor vertrek! - Reisverslag uit Breda, Nederland van kreinensabrine - WaarBenJij.nu Klaar voor vertrek! - Reisverslag uit Breda, Nederland van kreinensabrine - WaarBenJij.nu

Klaar voor vertrek!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

30 September 2008 | Nederland, Breda

Bijna is het zover; wij zijn klaar voor vertrek naar de andere kant van de globe. Van 1 oktober tot en met 30 december zullen wij Australië en Nieuw Zeeland gaan bewonderen.

De komende zes weken bezoeken we het land van de aboriginals, kangoeroes en mooie stranden. De zeven weken daarop volgend trekken we over het zuider- en noordereiland van Nieuw Zeeland. Deze periode kunnen jullie ons op deze site volgen.

lieve groetjes,
Krein en Sabrine

• 30 September 2008 - 19:16

Laura:

Heeel veel plezier daar en ik ga de site volgen!! :)

Liefs Laura (floris)

• 30 September 2008 - 19:58

Van Der Veldetjes:

We zien net jullie site. Leuk!!! Goeie reis en geniet ervan. Dikke kus van ons 4-tjes!!
    Hetty, Perry, Wouter en Mike

• 30 September 2008 - 20:54

Gerco En Jeanet:

In gedachten reizen we nu al met jullie mee.
    Een hele mooie tijd toegewenst samen daar in Down Under.
    Alex en Karen James uit Caloundra weten ook al dat jullie hun kant opkomen en hun reactie:they must be visit us when they like that,because youre family is oure family. Haha mooi he! Een dikke knuffel vanuit Ouddorp van Gerco en Jeanet.

• 30 September 2008 - 23:13

Esther:

Dat lieverds, ontzettend veel plezier en ik lees jullie verhalen graag!
    Dikke zoen Es

• 01 Oktober 2008 - 08:48

Patrick Rafter:

Potje tennissen?

• 01 Oktober 2008 - 10:32

Willeke:

Hey reizigers,

Klaar voor een nieuw avontuur? Wat vond ik dat leuk toen ik jullie site zag. Heel veel plezier en ik ga jullie avonturen zeker proberen te volgen. Hoop dat het net zo speciaal als Zimbabwe wordt....

• 01 Oktober 2008 - 14:34

Lidy:

Wat fijn om toch wat van je te horen. Een hele goede reis en behouden aankomst. Net als toe ga ik je zeker volgen. Wel saai en stil zo zonder jou in de school moet ik zeggen.
    Liefs, Lidy

• 01 Oktober 2008 - 17:43

Chris:

Heel veel plezier en mooie avonturen daar aan de andere kant. Ben benieuwd naar jullie verhalen en belevenissen.

Groetjes

• 01 Oktober 2008 - 17:45

Esther Vonk:

Heel veel plezier aan de andere kant van deze aardbol.
    Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen!
    Geniet ervan met z'n tweetjes.

Veel liefs, Esther

• 01 Oktober 2008 - 21:30

Corine:

Lieve Sabrine & Krein,
    Toch wel weer leuk zo'n site, zo zijn we toch een beetje bij jullie!
    Vanuit Gouda een hele goede reis toegewenst en ga heerlijk genieten met z'n tweetjes.
    Een hele dikke knuffel van Arno, Yannick & Corine

• 02 Oktober 2008 - 08:12

Groep 8a:

We hopen dat jullie het leuk gaan hebben en dat we snel wat van jullie avonturen kunnen volgen.

Liefs, Sabine en groep 8a

• 02 Oktober 2008 - 08:53

Odette:

Lieve Sabrine en Krein,

Heel veel plezier aan de andere kant van de bol ;-) en hopelijk zien en lezen we weer mooie verhalen.
    Dikke knuf van Odette

• 02 Oktober 2008 - 09:51

Edwin:

Gaaaaaaaaaf! Zo te zien gaat het erg goed met je!

• 03 Oktober 2008 - 17:05

Renske En Lauran:

Blij om te horen dat jullie ondertussen al lekker in een bed liggen! helemaal moe van het lange reizen... maar het zal vast en zeker de moeite waard worden!!!
    Geniet lekker samen!

Liefs Lauran en Renske

• 05 Oktober 2008 - 11:12

Petra En Ralph:

Lieve Sabrine en Krein,

Vanuit Zoetermeer wensen wij jullie een hele mooie reis toe! Geniet er lekker van en we volgen jullie site op de voet.

Liefs Petra en Ralph

• 05 Oktober 2008 - 19:53

Yvonne:

Lieve allebei,
    Ik hoop dat jullie enorm genieten, daar overzee... Uit zicht, maar absoluut niet uit gedachten! De vrijdaglunches zijn gelukkig weer feestelijk, we zetten de fraaie momenten voort (maar missen je natuurlijk wel, Sabrini). Geniet!!
    Dikke smokken, Yvonne.

• 07 Oktober 2008 - 07:13

John Kop:

Is krein al vertrokken? ? En het afscheidsfeest dan?

• 07 Oktober 2008 - 14:50

Lauran & Renske:

Echt super lief dat jullie aan ons gedacht hebben! Ons eerste kaartje was van jullie en hij staat dan ook op een mooi plekje! :) hartstikke bedankt! We zijn al hard aan de klus en zijn nu al op;) haha nee hoor dat komt helemaal goed! Geniet lekker samen... doen wij ook!

Dikke knuffel ons

• 10 Oktober 2008 - 17:52

Leoba:

Hey luitjes,jullie zijn al down under. Mijn pa is vandaag vertrokken(10 okt.)eerst naar Hong Kong. Op 12 okt. arriveert hij op Sydney. Ik heb zijn route op papier en ben benieuwd of jullie elkaar (zonder dat jullie t weten) tegen komen. Nou, ik ga jullie avonturen via de site volgen, veel plezier! Liefs Leoba P.s: Krein je hebt wel een superleuk feest gemist van t FZR. Ik ben maar voor jou in de plaats gegaan hi,hi

• 11 Oktober 2008 - 17:45

Martijn:

WOEHOEEE..

You go cowboy! Ik ga je in de gaten houden via de digitale pijp..

Groetjes en kusjes vanuit Mauritius

• 13 Oktober 2008 - 17:21

Tess[oude 8a]:

Heey juf & Krein!
    wow,alweer aan de andere kant van de wereld sjongejonge...
    zit ik dan lekker op school [lekker...] en zitten jullie mooie bergen te bezoeken,duiken en nog veel meer!
    hopelijk gaat het een onwijs leuke reis worden,veeeeel geluk met jullie leven [hopelijk voor altijd samen] en misschien zie ik jullie nog een keertje!

een heeeeele dikke knuffel van Tessje xxxx