weer thuis in het koude nederland - Reisverslag uit Breda, Nederland van kreinensabrine - WaarBenJij.nu weer thuis in het koude nederland - Reisverslag uit Breda, Nederland van kreinensabrine - WaarBenJij.nu

weer thuis in het koude nederland

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

04 Januari 2009 | Nederland, Breda

Lieve allemaal,

We zijn weer thuis! Om nu thuis nog een uitgebreid verhaal te gaan schrijven, daar hebben we niet zo'n zin in. We kletsen de meeste mensen wel persoonlijk bij. Een korte update voor diegene die we niet snel zullen spreken. Onze laatste drie weken noordereiland in vogelvlucht:
We hebben de Tongarirocrossing gelopen; een prachtige dagwandeling over vulkanisch terrein. Zwavelluchten, warme aarde, stoom, kou en maanlandschappen vergezellen ons die dag. Vervolgens zijn we richting Rotorua gegaan, een plaats middenin de thermale zone van het noordereiland. Hier hebben we een "thermal village" bezocht, waar geizers, gekleurde thermale baden, bubbelende modderpoelen en stomende grond ons deed verbazen. Prachtig! Vanaf Rotorua richting de oostkust gereden om hier nog wat te surfen. De volgende bestemming was Auckland, met als missie het verkopen van de auto. We plaatsen de auto bij een carmarket en hebben het geluk binnen drie uur de auto met een stevige winst te verkopen. Yes, hier zijn we blij mee. Gedurende ons verblijf in Australie en Nieuw Zeeland hebben we regelmatig mail vanuit Zimbabwe ontvangen. Het King George centrum daar heeft het ontzettend moeilijk. Het centrum draait nog, maar daar is dan ook alles mee gezegd. De omstandigheden daar zijn schrijnend. We beseffen ons maar al te goed wat een luxe en wat een voorrecht het is dat we zo kunnen genieten van een prachtige reis als deze, maar beseffen ook dat dit niet vanzelfsprekend is voor iedereen. We hadden dan ook besloten de opbrengst van de auto naar King george over te maken. Des te blijer zijn we dus wanneer we de auto zo snel en met een mooie winst verkocht hebben.

Vanuit Auckland reizen we, nu per openbaar vervoer, naar de Bay of Islands. Het prachtige "winterloze" noorden waar baaien, eilanden, zon en strand de omgeving is. Helaas lopen we hier een vervelende long- en oorontsteking op en zijn we beiden met een antibioticakuur een week aan bed gekluisterd. We gaan er hier dan ook weinig op uit, maar genieten des te meer van de luxe accomodaties die we hier hebben en de schitterende uitzichten (vanuit bed) over de bay of islands. Met kerst komt de lokale bevolking bij elkaar in het park om in korte broek en met pizza met elkaar christmas carrols te zingen. geinig hoor zo'n zonnige kerst en een groep mensen die zingt over "dreaming of a white christmas"...... Wij brengen deze dagen door in een prachtige luxe lodge op de heuvels van bay of islands. Met een eigen jaccuzi, een heerlijk kingsize bed en een werkelijk adembenemend uitzicht proosten we hier op een heerlijke, mooie, fijne en waardevolle reis. Het was TOP, wat hebben we genoten! We boffen dat we dit avontuur mochten meemaken en hebben er een prachtige herinnering bij!

We sluiten bij deze dit reisverslag af. Bedankt voor alle leuke reacties en tot ziens!

Veel liefs,
Krein en Sabrine

• 04 Januari 2009 - 19:18

Edwin:

Jee wat een gave foto's. Krein, ik vind het gaaf dat je zo een wereldse burger bent geworden, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik hoop je met Carnaval weer te spreken in Roosendaal!
    Groeten,
    Edwin

• 04 Januari 2009 - 20:05

Lidy:

Welkom thuis.
    Een heel fijn, gezond en gezegend 2009 gewenst.
    Jullie zijn vele ervaringen rijker geworden. Ik hoop, dat we nog regelmatig contact zullen hebben om te vernemen hoe het met jullie gaat.
    Veel liefs, Lidy

• 05 Januari 2009 - 16:27

Laura (floris):

Wat fijn dat jullie weer gezond terug zijn in Nederland!!
    Nog een heel gelukkig nieuwjaar!!!

Liefs Laura

• 07 Januari 2009 - 08:28

Martijn:

Arnaud, goeie gozert dat je bent! Top wat je hebt gedaan voor koning George..
    Mooie foto's en sterk verslag.. Heb genoten van de verhalen..

Groetjes van t zuiderlijk halfrond ;-)

• 09 Januari 2009 - 17:45

Hetty:

Zo weer thuis! Nog een gelukkig nieuwjaar en wellicht spreken/zien we elkaar nog eens! We hebben genoten van de verhalen.
    Veel liefs,
    Hetty,Wouter Mike en Perry

• 11 Januari 2009 - 20:13

Esther En Chris:

Dag lieve schatten. Wederom weer prachtige foto's hoor! We zien elkaar binnenkort en dan horen we de rest van de verhalen weer!
    Liefs ons